Wpisz swoje słowo kluczowe

Olej konopny

10.70

Olej konopny odżywia, wygładza cerę, łagodzi podrażnienia oraz zaczerwienienia. Działa antybakteryjnie i przeciwzapalnie. Jest łagodny dla cery wrażliwej. Wspomaga walkę z trądzikiem. Znalazł zastosowanie również przy wyrobie mydła.

 

Zastosowanie oleju konopnego w mydłach: odpowiada za właściwości pielęgnujące

Postać: jasnożółta, bezzapachowa, lepka ciecz

Przechowywanie: w szczelnie zamkniętym pojemniku, nie wystawiać na promienie słoneczne

 

Surowiec kosmetyczny

 

Czas przygotowania zamówienia do wysyłki: 2-3 dni robocze

Wyczyść

Opis

Szczegółowe informacje w jaki sposób wykonać oraz dodatkowo wzbogacić pielęgnujące właściwości mydeł odnajdziesz w warsztacie online “Jak zrobić mydło w 5 krokach?”

Dodatkowe informacje

Gramatura

50g, 100g

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Olej konopny”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *