Wpisz swoje słowo kluczowe

Glinka czerwona

5.7024.70

Glinka czerwona to minerał, który pełni funkcję naturalnego kosmetyku. Ma zastosowanie nie tylko jako maseczka. Może być również składnikiem mydeł.

 

Zastosowanie w mydłach: uszczelniające naczynia krwionośne

Dodatkowe właściwości: zabarwia mydło na bladą czerwień

Postać: proszek

Przechowywanie: w suchym miejscu

Sposób dodawania do mydeł: bezpośrednio do masy mydlanej lub po wcześniejszym rozcieńczeniu w wodzie

 

Surowiec kosmetyczny

Wyczyść

Opis

Szczegółowe informacje w jaki sposób wykonać oraz wzbogacić pielęgnujące właściwości mydeł odnajdziesz w warsztacie online „Jak zrobić mydło w 5 krokach?”

Jak zrobić mydło różane?

 

Dodatkowe informacje

Gramatura

50 g, 100g, 250g, 500g, 1000g

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Glinka czerwona”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *