Wpisz swoje słowo kluczowe

Węgiel aktywny

8.7014.70

Węgiel aktywny znalazł zastosowanie nie tylko w branży farmaceutycznej, ale również w kosmetyce. Pomaga zwalczać zaskórniaki oraz złagodzić stany zapalne skóry. Pozostawia uczucie świeżości i ukojenia. 

 

Charakterystyka węgla aktywnego: 

 

  • występuje w postaci czarnego proszku
  • oczyszcza skórę z tłuszczu i zanieczyszczeń
  • rozjaśnia przebarwienia
  • pełni funkcję naturalnego barwnika np. do mydeł
  • przechowywać w szczelnym opakowaniu, chronić przed wilgocią i światłem

 

Rzeczywisty kolor może się różnić od zdjęcia produktowego z uwagi na różne ustawienia monitora.

Wyczyść

N/A Pozostało tylko: 2 Brak danych Kategoria: . , , .

Opis

Szczegółowe informacje w jaki sposób wykonać oraz wzbogacić pielęgnujące właściwości mydeł odnajdziesz w warsztacie online „Jak zrobić mydło w 5 krokach?”

Informacje dodatkowe

Waga Brak danych

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Węgiel aktywny”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *