Wpisz swoje słowo kluczowe

Lawenda

(1 opinia klienta)

4.70

Lawenda jest stosowana w kosmetykach ze względu na swoje działanie przeciwzapalne i antyseptyczne. Stanowi również piękny element dekoracyjny kosmetyków. Ponadto może być używana do macerowania.

 

Charakterystyka:

 

  • jako dekoracja mydeł, kul kąpielowych, soli do kąpieli, peelingów
  • świetny surowiec do macerowania w tłuszczach
  • dedykowana do kosmetyków z cerą tłustą i trądzikową
  • zmniejsza nadmierne wydzielanie łoju
  • przyspiesza gojenie się zmian trądzikowych
  • przechowywać w suchym miejscu

 

Postać: kwiaty

Ilość w opakowaniu: około 4 łyżek stołowych

Wyczyść

N/A Na stanie Brak danych Kategorie: , . , , , , , .

Opis

Szczegółowe informacje w jaki sposób wykonać oraz wzbogacić pielęgnujące właściwości mydeł odnajdziesz w warsztacie online „Jak zrobić mydło w 5 krokach?”

jak zrobić mydło

Informacje dodatkowe

Waga Brak danych
Gramatura

10g

1 opinia dla Lawenda

  1. Diana Lukoic

    Kwiatki są wspaniałego koloru.

Dodaj opinię

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *