Nagietek

4,70 

Nagietek jest stosowany w kosmetykach ze względu na swoje działanie kojące, nawilżające i łagodzące. Stanowi również piękny element dekoracyjny kosmetyków. Ponadto może być używany do macerowania.

 

Charakterystyka:

 

  • jako dekoracja mydeł, kul kąpielowych, soli do kąpieli, peelingów
  • świetny surowiec do macerowania w tłuszczach
  • przeznaczony do kosmetyków z suchą i wrażliwą skórą
  • koi, nawilża oraz łagodzi
  • przechowywać w suchym miejscu

 

Postać: kwiaty

Ilość w opakowaniu: około 4 łyżek stołowych 

Wyczyść

N/A Na stanie Brak danych Kategorie: , . , , , , , .

Opis

Szczegółowe informacje w jaki sposób wykonać oraz wzbogacić pielęgnujące właściwości mydeł odnajdziesz w warsztacie online „Jak zrobić mydło w 5 krokach?”

Jak zrobić mydło różane?

Informacje dodatkowe

Waga Brak danych
Gramatura

10g

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Nagietek”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *