Krokosz

4,70 

Krokosz barwierski (szafran) jest ogrodową rośliną ozdobną. Ze względu na duże walory dekoracyjne oraz oryginalny wygląd znalazł zastosowanie również w kosmetyce. Stosuje się go jako element dekoracyjny mydeł, kul do kąpieli, soli do kąpieli oraz peelingów. 

 

Zastosowanie: jako dekoracja mydeł, kul kąpielowych, soli do kąpieli, peelingów

Postać: kwiaty

Ilość w opakowaniu: około 4 łyżek stołowych 

Przechowywanie: w suchym miejscu

Wyczyść

N/A Na stanie Brak danych Kategorie: , . , , , , , .

Opis

Szczegółowe informacje w jaki sposób wykonać oraz wzbogacić pielęgnujące właściwości mydeł odnajdziesz w warsztacie online „Jak zrobić mydło w 5 krokach?”

Jak zrobić mydło różane?

Informacje dodatkowe

Waga Brak danych
Gramatura

5g

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Krokosz”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *