Macerat ze spiruliny

20%

Macerat ze spiruliny

Original price was: 23,70 zł.Current price is: 18,96 zł.

Macerat ze spiruliny to produkt uzyskiwany poprzez macerację algi spiruliny w oleju ze słodkich migdałów. Spirulina posiada wyjątkowe właściwości odżywcze i zdrowotne, a jej ekstrakt w formie maceratu może być używany w pielęgnacji skóry.

 

Właściwości maceratu ze spiruliny:

 

  • odżywia, przynosząc ulgę przesuszonej skórze
  • chroni skórę przed szkodliwym działaniem wolnych rodników
  • zwalcza bakterię na skórze i przeciwdziała trądzikowi
  • wspomaga procesy naprawcze skóry
  • zapobiega utracie jędrności
  • wzmocnia włosy i poprawia ich ogólny stan
  • reguluje wydzielanie sebum przez skórę

 

Zastosowanie: kremy, balsamy, odżywki do włosów, mydła, szampony

Postać: jasnożółta, bezzapachowa ciecz

Przechowywanie: w szczelnie zamkniętym opakowaniu

INCI: Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Spirulina Platensis Extract
Termin ważności: 01.01.2025r.

N/A Na stanie Brak danych Kategorie: , . , , .

Informacje dodatkowe

Waga Brak danych

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Macerat ze spiruliny”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *