Wpisz swoje słowo kluczowe

Węgiel aktywny

6.709.70

Węgiel aktywny kojarzy się głównie z lekarstwem na dolegliwości żołądkowe. Ma on jednak wiele innych właściwości, dzięki którym znalazł zastosowanie także w kosmetyce, w tym przy wyrobie mydła.

 

Zastosowanie w mydłach: oczyszcza skórę z tłuszczu i zanieczyszczeń, rozjaśnia przebarwienia

Dodatkowe właściwości: zabarwia mydło

Postać: czarny proszek

Przechowywanie: w suchym miejscu

Sposób dodawania do mydeł: bezpośrednio do masy mydlanej

 

Surowiec kosmetyczny

 

Czas przygotowania zamówienia do wysyłki: 2-3 dni robocze

Wyczyść
N/A W magazynie brak Kategorie: , , , . , , .

Opis

Szczegółowe informacje w jaki sposób wykonać oraz wzbogacić pielęgnujące właściwości mydeł odnajdziesz w warsztacie online „Jak zrobić mydło w 5 krokach?”

Dodatkowe informacje

Gramatura

50g, 100g

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Węgiel aktywny”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *