Wpisz swoje słowo kluczowe

Olej z orzecha laskowego

Olej z orzecha laskowego

7.70

Olej z orzecha laskowego pozyskiwany z jest nasion. Szybko się wchłania, nie pozostawia po sobie tłustej warstwy. Jest bogaty w witaminę E i A. Polecany do cery naczynkowej, tłustej i problematycznej.

 

Właściwości kosmetyczne:

 

  • wykazuje działanie antyoksydacyjne, regenerujące, uelastyczniające
  • wspomaga regenerację komórek
  • pobudza krążenie krwi i wzmacnia naczynia 
  • zapobiega puszeniu się włosów
  • poprawia stan zniszczonych włosów zabiegami fryzjerskimi
  • zapobiega łamaniu się włosów

 

 

Zastosowanie: szampony w kostce, kremy, balsamy, odżywki do włosów

Postać: jasnożółta, bezzapachowa, lepka ciecz

Przechowywanie: w suchym miejscu, nie wystawiać na promienie słoneczne 

 

Wyczyść

Opis

Olej z orzecha laskowego

Olej z orzecha laskowego ma wszechstronne zastosowanie w kosmetyce:

  1. Włosy – dodatek do szamponów – wzmacnia cebulki oraz stymuluje wzrost silnych i mocnych włosów
  2. Ciało – składnik balsamów – zwiększa działanie kosmetyku dla cery dojrzałej

Dodatkowe informacje

Gramatura

50 g

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Olej z orzecha laskowego”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *

Może zainteresuje Cię również...