Wpisz swoje słowo kluczowe

Olej palmowy biały rafinowany

Olej palmowy biały rafinowany

10.7024.70

Olej palmowy w kosmetyce ma właściwości antyoksydacyjne, przyspiesza gojenie się ran oraz działa przeciwbakteryjnie. Ponadto odżywia skórę bardzo suchą, dojrzałą i popękaną.

 

Zastosowanie oleju palmowego w mydłach: odpowiada za właściwości pielęgnujące

Postać: biała, bezzapachowa masa

Przechowywanie: w szczelnie zamkniętym pojemniku, w temperaturze pokojowej, nie wystawiać na promienie słoneczne

 

Surowiec kosmetyczny

 

Czas przygotowania zamówienia do wysyłki: 2-3 dni robocze

Wyczyść
N/A. W magazynie brak Kategorie: , , . , , , , .

Opis

Szczegółowe informacje w jaki sposób wykonać oraz dodatkowo wzbogacić pielęgnujące właściwości mydeł odnajdziesz w warsztacie online “Jak zrobić mydło w 5 krokach?”

Dodatkowe informacje

Gramatura

250g, 500g, 1000g

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Olej palmowy biały rafinowany”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *