Wpisz swoje słowo kluczowe

Olej laskowy

7.70

Olej laskowy łatwo się wchłania i głęboko penetruje skórę, poprawiając jej koloryt, nawodnienie oraz jędrność. Ponadto wspomaga regenerację komórek, pobudza krążenie krwi i wzmacnia naczynia włosowate. Nadaje się do każdego typu skóry. Znalazł zastosowanie również przy wyrobie mydła.

 

Zastosowanie oleju laskowego w mydłach: odpowiada za właściwości pielęgnujące

Postać: jasnożółta, bezzapachowa, lepka ciecz

Przechowywanie: w szczelnie zamkniętym pojemniku, nie wystawiać na promienie słoneczne

 

Surowiec kosmetyczny

Wyczyść

Opis

Szczegółowe informacje w jaki sposób wykonać oraz dodatkowo wzbogacić pielęgnujące właściwości mydeł odnajdziesz w warsztacie online “Jak zrobić mydło w 5 krokach?”

Dodatkowe informacje

Gramatura

50 g

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Olej laskowy”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *