Wpisz swoje słowo kluczowe

Olej brzoskwiniowy

7.70

Olej brzoskwiniowy ma właściwości rewitalizujące, odżywcze oraz regeneracyjne. Ponadto wygładza zmarszczki oraz zwiększa sprężystość i elastyczność. Jest przeznaczony do skóry wrażliwej i problematycznej (np. egzema, łuszczyca, trądzik). Znalazł zastosowanie również przy wyrobie mydła.

 

Zastosowanie oleju brzoskwiniowego w mydłach: odpowiada za właściwości pielęgnujące

Postać: jasnożółta, bezzapachowa, lepka ciecz

Przechowywanie: w szczelnie zamkniętym pojemniku, nie wystawiać na promienie słoneczne

 

Surowiec kosmetyczny

Wyczyść

Opis

Szczegółowe informacje w jaki sposób wykonać oraz dodatkowo wzbogacić pielęgnujące właściwości mydeł odnajdziesz w warsztacie online “Jak zrobić mydło w 5 krokach?”

Dodatkowe informacje

Gramatura

50 g

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Olej brzoskwiniowy”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *