Wpisz swoje słowo kluczowe

Olej bawełniany

7.70

Olej bawełniany posiada właściwości nawilżające, regeneruje podrażnioną skórę. Doskonale odżywia cerę oraz przywraca jej elastyczność. Znalazł zastosowanie również przy wyrobie mydła.

 

Zastosowanie oleju bawełnianego w mydłach: odpowiada za właściwości pielęgnujące

Postać: jasnożółta, bezzapachowa, lepka ciecz

Przechowywanie: w szczelnie zamkniętym pojemniku, nie wystawiać na promienie słoneczne

 

Surowiec kosmetyczny

Wyczyść

Opis

 

Zaś szczegółowe informacje w jaki sposób wykonać oraz dodatkowo wzbogacić pielęgnujące właściwości mydeł odnajdziesz w warsztacie online “Jak zrobić mydło w 5 krokach?”

Dodatkowe informacje

Gramatura

50 g

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Olej bawełniany”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *