Macerat z nagietka

Brak

Macerat z nagietka

23,70 

Macerat z nagietka to olejek otrzymywany poprzez macerację kwiatów nagietka w oleju słonecznikowym. Ma on wiele właściwości i jest szeroko wykorzystywany w pielęgnacji skóry i do celów leczniczych.

 

Właściwości maceratu z nagietka:

 

  • łagodzi stany zapalne skóry (egzema, łuszczyca)
  • wspomaga proces gojenia się ran i uszkodzeń skóry
  • pomaga w redukcji zaczerwienień i podrażnień
  • utrzymuje odpowiedni poziom odżywienia skóry
  • zwalcza bakterie na skórze
  • przywraca równowagę skórze i poprawia jej ogólny stan

 

Zastosowanie: kremy, balsamy, odżywki do włosów, mydła, szampony

Postać: jasnożółta, bezzapachowa ciecz

Przechowywanie: w szczelnie zamkniętym opakowaniu

INCI: Helianthus Annuus Seed Oil, Calendula Officinalis Flower Extract

 

N/A Brak w magazynie Brak danych Kategoria: . , , , , .

Informacje dodatkowe

Waga Brak danych

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Macerat z nagietka”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *