Macerat z krwawnika

30% Brak

Macerat z krwawnika

Original price was: 21,70 zł.Current price is: 15,19 zł.

Macerat z krwawnika w oleju z pestek winogron to naturalny ekstrakt uzyskiwany z rośliny zwanej jako krwawnik pospolity. Jest używany w kosmetologii i pielęgnacji skóry ze względu na swoje właściwości odżywiające i antyoksydacyjne, pomagając zachować zdrowy wygląd skóry.

 

Właściwości maceratu z krwawnika:

 

  • redukuje stany zapalne skóry
  • przyspiesza proces gojenia ran i skaleczeń
  • wpływa korzystnie na regenerację tkanek skórnych
  • redukuje swędzenie i zaczerwienienia
  • chroni skórę przed szkodliwym działaniem wolnych rodników
  • przeciwdziała procesom starzenia
  • wykazuje właściwości przeciwbakteryjne
  • poprawia mikrokrążenie krwi w skórze
  • dedykowany skórze wrażliwej lub podrażnionej

 

Zastosowanie: kremy, balsamy, odżywki do włosów, mydła, szampony

Postać: jasnożółta, bezzapachowa ciecz

Przechowywanie: w szczelnie zamkniętym opakowaniu

INCI: Achillea Millefolium Extract/Vitis Vinifera Seed Oil
Termin ważności: 01.01.2025r.

N/A Brak w magazynie Brak danych Kategorie: , . , , , , .

Informacje dodatkowe

Waga Brak danych

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o „Macerat z krwawnika”

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *